Missa inte årets stora SGS-händelse!

Det är åter dags för SGS traditionella SGS-kryssning när vi som förening ”fyller jämnt”.
Våren 2023 genomför vi en kryssning på Rhen från Strasbourg till Amsterdam och eftersom vi åker första veckan i april vet vi att Rhen kommer att vara fylld med vatten! Alla som var med på senaste kryssning där vi vackert fick hålla oss till Mosel känner väl till vårt bekväma fartyg, M/S Leonora, som vi färdas med även den här gången. Det kanske kan räcka att bara resa genom den vackra Rhendalen men för att det ska bli en riktig SGS-resa måste mer till och därför kommer vi att som ciceron ha utrikes- och EU-korrespondenten Rolf Fredriksson, som kan som ingen annan sätta oss in i nutidshistorien och nuvarande händelser i länderna vi färdas genom.

Vi är i skrivande stund nästan 90 personer bokade men för att inte äventyra möjligheten att genomföra kryssningen behöver vi bli minst 115 som åker. Om du inte är anmäld, men vill följa med så ta genast kontakt med Gränslösa Resor via e-post eller telefon. Om du har släktingar eller vänner som vill få chansen till en upplevelse utöver det vanliga så bjud in dem att följa med!

Klicka här för att läsa programmet och där finns all information liksom kontaktuppgifter till Gränslösa Resor. Kom med och hjälp oss att bli riktigt många! Inom två veckor måste vi se till att vara tillräckligt många!

Väl mött på Rhen!