Inställd höstträff 2020!

Styrelsen har diskuterat förutsättningarna för hösten med tanke på pandemin. Som förmodligen de flesta anat så anser vi att det inte är försvarbart eller möjligt att genomföra den planerade höstträffen i Gävle i år.
Vi är överens om att det troligaste är att det  inte kommer att vara möjligt för oss att träffas innan vi har ett fungerande vaccin. Vi måste nog acceptera att merparten av föreningens medlemmar tillhör minst en riskgrupp.

För föreningen får vi betrakta 2020 som ett "förlorat" år och hoppas att det kommer att vara möjligt att genomföra vårmötet i Uddevalla under 2021.

 

Kommentarer

Så många har format om sin verksamhet till digitala möten. Anders, du som är bra på att prata kring , skulle kunna tala om resandet i vår nya situation. Jag vet att flera SGS:are har gjort vandringar och cykelturer som skulle kunna inspirera andra.  Och vi kunde få lyssna på ett par korta föredrag och kanske lite musik.

Jag tror att fler än jag skulle uppskatta detta som ett alternativ. så tänker jag, Margaretha Thyr, en onsdag kväll i augusti.

MArgaretha Thyr

 

Det är en jättebra idé.

Jag är med i Strokeföreningen i Göteborg, och de har bara digitala möten i höst. Jag har precis fått en länk via mejl, som jag ska använda för ett möte på måndag. Om ni vill ha lite teknisk hjälp, går det ju att kontakta dem.

Jag ser fram mot att få lyssna på intressanta reseföredrag på läsplattan.

Boel Wallin

 

 

 

 

 

Tack, Margaretha för att du har funderat över hur vi skulle kunna få något att se fram emot när vi nu inte kan få det vi helst vill. Jag har funderat i samma banor, men kommit fram till att jag personligen inte tror att det passar så bra för oss i SGS just nu i alla fall. Om vi bortser från eventuella problem med teknik och ekonomi så känns det inte riktigt bra att erbjuda en aktivitet som alla inte kan delta i om man skulle vilja. Sedan tidigare vet vi att det är förvånansvärt många i föreningen som inte kan eller vill använda digilala kontaktvägar. Jag är också helt övertygad om att även om vi försöker ha intressanta programpunkter på våra träffar, så är det viktigaste skälet till att många åker, att träffa vänner och likasinnade för att umgås och just få den där sociala kontakten vi alla behöver och saknar nu.

Många hälsningar
Anders Gezelius

Du har så rätt Anders. Tänkte inte längre än näsan räcker.

Det är så tråkigt att vi inte kan träffas men det är bara att "gilla läget".

Jag tror inte heller att det går med en digital lösning. Däremot en liten påminnelse att skria något till Christina och Briefing. Jag tänker själv skriva något under Mina smultronställen. 

Mvh Irene